Verkkokaupan toimitusehdot

                                                                                                                                                                                                          Päivitetty 19.3.2019
Yleistä

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikon ja Mörk Ö:n verkkokaupassa pääsylippuja, yhdistyksen jäsenyyksiä sekä oheistuotteita myy Kustavin kirjallisuusyhdistys ry, y-tunnus 1701262-2. Pidätämme oikeudet muutoksiin.LIPUT

Tilaaminen
Kaiki Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikon liput ovat myynnissä verkkokaupassa. Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut liput. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Maksettuja / lunastettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Toimitustapa

Postitus kotiin
Liput on mahdollista tilata kotiin postitettuina. Postin ilmoittama toimitusaika vastanottajan postilaatikkoon on 4 työpäivää. Postitse tilatuista lipuista veloitamme 2,90 € toimitusmaksun per tilaus.

Nouto Kustavin torin lipunmyyntipisteeltä/ Tuulentuvalta
Liput on myös mahdollista noutaa Kustavista joko torin lipunmyyntipisteestä tai tapahtuman aikana Tuulentuvalta. Torin lipunmyyntipiste on auki 20.4. klo 10-14, lauantaisin 15.-29.6. klo 10-14 sekä lauantaisin ja maanantaisin 1.-8.7. klo 10-14. Tuulentuvan lipunmyyntipiste on auki 9.-12.7. klo 9.30-16.00 ja 13.7. klo 9.30-13.00.
 


Hinnoittelu
22 € Normaalihintainen lippu
20 € Alennuslippu: S-Etukortilla, eläkeläiset, työttömät
18 € Kustavin kirjallisuusyhdistyksen jäsenet
10 € Alle 15-vuotiaat lapset ja opiskelijat opiskelijakortilla
 

Maksutavat
Liput maksetaan tilauksen yhteydessä. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. 
 

Tilausvahvistus
Kaikki verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilausvahvistuksessa kerrotaan myös valittujen lippujen noutopisteiden aukioloajat, ja muistutetaan alennusperusteen esittämisestä lippujen noudon yhteydessä.
 
HUOM! Tilausvahvistus EI käy pääsylippuna esityksiin. Ostetut liput on tilattava kotiin tai noudettava Kustavin torin lipunmyyntipisteestä tai Tuulentuvalta kirjallisuusviikon aikana.
 Muut tuotteet

Jäsenmaksut
Verkkokaupassa on mahdollista liittyä Kustavin kirjallisuusyhdistyksen jäseneksi. Jäsenyys oikeuttaa jäsenhintaisten lippujen ostamiseen. Jäsenyys vahvistetaan ostotapahtuman jälkeen sähköpostilla, jossa näkyy maksettu jäsenyys ja summa. Tilausvahvistus-nimellä olevan viestin saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista jäseneksi liittymisen yhteydessä. 

Kangaskassi: Voit valita postituksen kotiin kirjeenä (2,90€) tai toimituksen Postin pakettiautomaattiin (5,90€). Postin tarjoama toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Valitessasi pakettiautomaatin toimitustavaksi, saat paketin ollessa perillä tekstiviestillä tiedon puhelimeesi. Paketti toimitetaan ilmoitettua osoitetta lähinnä olevaan pakettiautomaattiin, ellei toisin ole pyydetty.