LA 15.7. klo 21:00 Kuninkaantien muusikot: Johann Sebastian Bach: Jesu, meine Freude BWV 227
Periodisoittimia soittava kokoonpano Kuninkaantien muusikot saapuu Kustaviin osana Leader-rahoitteista Kuninkaan tie kukoistukseen –hanketta. Kirkkokonsertissa kuullaan Johann Sebastian Bachin ”Jesu, meine Freude” BWV 227. Kapellimestarina konsertissa toimii Jonas Rannila.

Kuninkaantien muusikot on syksyllä 2008 perustettu ammattilaisorkesteri, joka konsertoi eri puolilla Suomea yhteistyössä kaupunkien, kuntien, seurakuntien ja muiden kulttuuritoimijoiden kanssa. Kuninkaantien muusikoiden kokoonpano vaihtelee esitettävän teoksen mukaan triosta suureen kamariorkesteriin, ja mukana on myös huipputasoinen kamarikuoro.

Kuninkaantie on vanha postireitti Norjan Bergenistä Oslon ja Tukholman kautta Maarianhaminaan, edelleen Saaristomeren kautta Turkuun ja Etelä-Suomen halki Venäjälle Viipuriin ja Pietariin asti. Kuninkaan tie kukoistukseen –hankkeen tarkoituksena on selvittää vaihtoehdot, joilla Kuninkaantie-tavaramerkki saadaan säilytettyä ja sen ympärille muodostunut matkailutoimijoiden verkosto herätettyä uudelleen toimintaan. Tavaramerkille etsitään laajemmalla alueella toimiva uskottava ja luotettava hallinnoija, joka ottaa vastuun tuotemerkin säilyttämisestä, Kuninkaantien brändin kehittämisestä, yhteistyöverkoston ylläpidosta ja matkailutien osalta toimii sopimuskumppanina Liikenneviraston ja ELY-keskuksen kanssa.


Hanke rahoitetaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014–2020. Rahoitus on myönnetty Leader-ryhmä Ykkösakselin kautta.

  


Esityspaikka: Kustavin kirkko (Kivimaantie 30)

* Lipputyyppi:

Hinta: 20,00€